Palackba zárt üzenet

Karkötőink egyedisége benned rejlik. Személyre szóló üzenetekkel, apró emlékek tubusba rejtésével teheted szeretteid és önmagad számára maradandóvá az igazán fontos emlékeket.

Játékosság és elegancia

A rozsdamentes acél letisztultsága és az azt körbeölelő ásványok változatossága teszi karkötőink megjelenését igazán különlegessé és minden korosztály számára ideális ékszerré.

Emlékek ásványok ölelésében

A karkötőkön található ásványok nem csupán gyönyörűek, hanem energetizálhatnak is. Viselve őket segíthetnek megőrizni az egyensúlyt és növelni a belső béke érzését.

Mi a teendőd, ha a vásárolt termék nem nyerte el a tetszésed vagy hibás?

A Tamashkánál vásárolt összes termékre 100%-os pénzvisszafizetési lehetőséget biztosítunk az átvételtől számított 14 napon belül. Ha a termék nem nyerte el a tetszésed vagy hibás akkor a következő teendőd van:

Először is kérlek írj nekünk egy levelet a tamashkakarkotok@gmail.com e-mail címre, amelyben összegzed a termékkel kapcsolatos kifogásaidat, problémáidat.

Csere esetén

Ha az általad átvett termék hibás, mi azt a lehető leghamarabb kicseréljük neked. Ebben az esetben kérjük, hogy az e-mailhez képet is csatolj a hibáról. Ezután ügyfélszolgálatunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot és a további részleteket megbeszéli veled.

Pénzvisszafizetés esetén

Ha valamilyen okból nem vagy elégedett a termékkel mi visszavásároljuk azt tőled. Ebben az esetben kérjük az e-mailben indokold meg a pénzvisszafizetési garancia érvényesítésének okát, kiegészítve a bankszámlaszámoddal, neveddel és címeddel. A visszaküldött termék átvételétől számított 15 napon belül visszautaljuk neked az általad kifizetett vételárat.

Kalcsolat

ÁSZF

Adatvédelmi nyilatkozat

Szállítási és fizetési feltételek

Cseregarancia

Cookie nyilatkozat

Impresszum

Elérhetőségeink

Kövess minket!

© Tamashka Emlékkarkötők 2024